søndag 5. juni 2016

Sommerforestilling i Ny-Hellesund


Sommerens forestilling i skolestua i Ny-Hellesund er en sann komedie om byen som har et hjerte av parkeringsplasser. En trenger ikke å ha fulgt med i byens liv siste året for å more seg, men litt fordel er det. Uansett så får du heile historien servert med forklaringer, digresjoner og sidesprang gjennom fortellinger, monologer, pantomime og et vell av ulike karakterer, det heile i et frittgående revyformat. Forestillinga foregår på norsk, men med litt enkel engelsk i start og slutt for å sette det heile i et internasjonalt perspektiv. Regi, tekst og alle roller er ved Olav Grendstad.

Det går båt ut til hver forestilling, og den korresponderer med buss fra Kristiansand, en by hvor man selvfølgelig kan sette fra seg bilen om en ønsker det. Ellers kan en også parkere i Høllen, og kommer en med egen båt, så kan vi være behjelpelig med å finne båtparkering i Ny-Hellesund. Bare meld fra ved billettbestilling.

Forestillinga har to akter på drøy halvtime, med en grei liten pause i midten, hvor en kan få kjøpt forfriskninger, snacks og besøke et av stedets særegne utedoer. Ellers er det bare å spørre på billettelefonen hvis det er noe en lurer på, eller ta direkte kontakt med Olav Grendstad olav(Æ)grendstad.no eller 90 66 54 59.

Du finner mer om skolehuset i Ny-Hellesund her  http://www.skolehusetnyhellesund.no/

og om rutebåten Høllen her Høllen båtruter

Velkommen til Ny-Hellesund i sommer.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar